Support og teknisk hjælp

Jeg har glemt mit kodeord

Hvis du har glemt dit kodeord, kan du under knappen "Log på", som findes oppe i højre hjørne, klikke på "Har du glemt din adgangskode". Herefter skal du indtaste din email-adresse, og du vil modtage en e-mail, hvori der er et link til at nulstille din adgangskode og lave en ny.


Se hvordan du nulstiller din kode

Holdsport er ikke kun en app for medlemmer og trænere i en klub/et hold. Forældre til medlemmer er en hjørnesten i at få familielivet til at fungere, og uden forældrenes involvering ville sport og fritid slet ikke hænge sammen i Danmark.

Derfor kan man på Holdsport naturligvis tilknytte et barn/flere børn til en forældreprofil, og på den måde håndtere til/afmelding til aktiviteter, betaling af kontingent og meget mere på vegne af barnet - helt uden at være en del af holdet eller endda fremgå som en del af truplisten. Selve barnet kan IKKE tilgå forælderens profil via sit eget login - det kun forælderen, der har rettighed til barnet/børnene.

Klik her hvis du som forældre ikke har din egen profil på holdsport

Klik her hvis du som forældre allerede har en holdsport profil

På Holdsport er det let og ligetil at betale sit kontingent online, fordi det altid er muligt at afregne med alle former for betalingskort og endda MobilePay.

Når du modtager en kontingentopkrævning på mail, klikker du på linket heri. Dette link fører dig ind på Holdsport, hvor du kan betale dit udestående, uanset hvilken platform du benytter. Ethvert udestående vil komme til syne på din profils oversigt, så du er aldrig er i tvivl.

Nedenfor via link ses, hvordan du betaler kontingentet via appen, som er den foretrukne platform at administrere sin Holdsport-profil, hvis man er medlem/spille

Se hvordan betaler man sit medlemsskab via Holdsport?