Frivillig i klubben

Billede

Der er i øjeblikket intet billede tilgængeligt

Vi vil naturligvis gerne fortsætte med at gøre det sjovt og attraktivt at spille og være en del af håndboldafdelingen, men vi kan ikke gøre det alene. Derfor håber vi, at så mange som muligt har lyst til at bakke op om klubben og give en hjælpende hånd med. Uanset hvad vi bidrager med i klubben, er vores fælles mål at gøre det bedst mulige for vores håndboldspillere, og det hele er bare meget nemmere og sjovere for alle, hvis vi løfter i flok!

Som frivillig i Espergærde Håndbold bliver du en del af et unikt fællesskab, og du er med til at gøre en forskel for både klubben og for vores spillere. Du får mulighed for at bidrage med lige det, du er god til, og det der har din interesse. Derudover givet et frivilligt arbejde dig personlig udvikling, og du får nogle kvalifikationer, som styrker dit CV. Du har mulighed for at være en del af vores bestyrelse eller vores forskellige udvalg, være træner eller give en hjælpende hånd med, hvor der er brug for det.

Vil du være en del af det unikke fællesskab i Espergærde Håndbold og samtidig være med til at gøre en forskel for både klubben og for vores spillere? Så er det netop dig, vi gerne vil have med ombord.

Billede

Der er i øjeblikket intet billede tilgængeligt

Håndboldafdelingen i Espergærde drives af frivillige kræfter, inkl. vores dygtige og engagerende trænere, og uden alle disse frivillige hoveder, var der ingen klub, og ingen der ville træne vores dygtige håndboldspillere.

Vi vil naturligvis rigtig gerne fortsætte med, at gøre det sjovt og attraktivt at spille, og være en del af håndboldafdelingen, og derfor har vi brug for din hjælp ! Der er rigtig mange forskellige opgaver du kan hjælpe med – feks. lave arrangementer for spillerne, være døm-selv dommer, finde sponsorer så spillerne bla. fortsat kan få bolde, harpiks, spillertøj og meget mere.

Så har du lyst til at være en del af et af udvalgene på en eller anden måde, så kontakt Kenneth Yde Nikolajsen på mail: k[email protected] eller ring på 28 34 65 32.

Og uanset hvad vi bidrager med i klubben, er vores fælles mål jo, at gøre det bedst mulige for vores håndboldspillere, og det hele er bare MEGET NEMMERE for alle, hvis VI LØFTER I FLOK.